Schoolplein Vroonestein krijgt groene metamorfose

Op maandag 19 december heeft Basisschool Vroonestein in de wijk Zuilenstein een Fancy Fair gehouden, dit ten behoeve van de inrichting van een nieuw schoolplein. Naast subsidies en Crowdfunding hoopte het team, door het houden van deze Fancy Fair, op nog wat extra inkomsten om het schoolplein volgend jaar een ware metamorfose te kunnen geven. Het schoolplein is immers ook een ‘buurtplein’ geworden waar ook na schooltijd gespeeld wordt.

Groene metamorfose
Het doel is om een schoolplein te realiseren met meer groen en natuur, meer uitdagende speelmogelijkheden waar vooral kinderen op een fijne en veilige manier samen kunnen spelen; ook buiten schooltijd. Daarnaast is het schoolplein wel toe aan een opknapbeurt. Het team, ouders en leerlingen kijken uit naar het nieuwe groene schoolplein met allerlei natuurlijke speelelementen, waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en volop kunnen ontdekken.

Team Vroonestein: ‘We zijn heel blij met de mooie opbrengst van maar liefst 1.500,- euro die de Fancy Fair heeft opgeleverd. Een dankjewel aan alle leerlingen en vrijwilligers die ons op deze dag hebben geholpen. Ook de sponsoren zoals Domino’s Pizza Nieuwegein en de Dropshop Benjamin (oliebollen) voor hun bijdragen. Natuurlijk ook de ouders van de kinderen die artikelen beschikbaar hebben gesteld voor de verkoop en de kinderen die de markt hebben bezocht. Met elkaar is het een waar feestje geworden!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk